Contact

4 gedachten over “Contact”

 1. Geachte heer/mevrouw,

  Wij hebben gezien dat u eerder betrokken bent geweest bij de introductieweek van Hogeschool Saxion Deventer en Enschede.

  Dit jaar is de introductieweek in Deventer weer Fysiek! Het wordt georganiseerd in week 35! Op 31 augustus en 1 september willen wij graag weer gebruik maken van NeonSchmink (party).

  Graag komen we met u in contact over voor meer informatie.

  Met vriendelijke groet,
  Anouk Roelofse
  Algemeen bestuurslid Introductie Saxion Deventer
  0634281516

  1. Hallo,

   Ik zie nu jullie berichtje pas van afgelopen jaar.
   Eerder werden alle mailtjes door gekoppeld naar een ander mailadres omdat ik dan vanaf mijn telefoon kon beantwoorden.

   Ik heb vele jaren met veel plezier altijd bij jullie op het Saxion geschminkt.
   Mochten jullie in de toekomst nog gebruik van mijn schminkkunsten willen maken dan kunnen jullie mij rechtstreeks mailen naar.
   Yvonneberkelland@gmail.com of bellen 06-52472382

   Met vriendelijke groet,
   Yvonne Berends Bussink
   Schoppensteastraat 26
   7151 EB Eibergen
   Art2Faces

 2. Hi, goedenavond.

  Mijn naam is Yvonne Meppelink, 24 jaar oud en over een kleine 1,5 maand vertrek ik naar Australië. Op 2 september geef ik daarom een afscheidsfeestje voor vrienden/familie. Het lijkt me leuk om hier een thema aan te koppelen dus ik ben een beetje rond gaan kijken op internet. Al snel kwam een stukje geschiedenis vanuit Australië tevoorschijn: de Aboriginals met hun tradities en inheemse gebruiken waaronder lichaamsbeschildering. Enige informatie: “Het verven op lichamen in combinatie met dans is een belangrijke kunstzinnige uiting van de aboriginals. Binnen een stam heeft iedere clan zijn eigen dans en een eigen manier van lichamen beschilderen. De vormen op het lichaam vertellen het verhaal van hun voorouders. Vaak geven de schilderingen de aboriginals kracht of beschermt hen tegen boze geesten. Kunst is voor de aboriginals een belangrijke manier om hun cultuur vorm te geven. Ze gebruiken het om territorium af te bakenen, geschiedenis op te schrijven en om verhalen te vertellen. De aboriginals beschilderen trouwens niet alleen hun lichaam. Ze maken ook prachtige schilderingen op rotsen, bomen en andere natuurlijke materialen. Het beschilderen gebeurt doorgaans met natuurlijke okers, in zwart, geel, wit en rood. Deze okers kunnen gemengd worden met natuurlijke samenstellingen als bloed, hars, water, sappen uit bomen om tot een andere kleurstelling te komen. De motieven worden dan soms zelfs met een haar van de kunstenaar aangebracht, om heel fijn te kunnen schilderen. Pas in de jaren ’60 begon men veel met acrylverf te schilderen, aangespoord door de missionarissen.”

  Ik hoor graag welke mogelijkheden en welke kosten hieraan verbonden zijn.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Yvonne Meppelink

 3. Dag Yvonne, zou je op ons buurtfeest van Olden Eibergen op zaterdagmiddag 9 juni kunnen voor de kinderen (ca. 15) En wat kost dat dan? Groeten Inge Endeman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *