Bellypaint

Ieder zwangerschap is bijzonder en uniek. Maak van je zwangerschap een onvergetelijke ervaring door het laten aanbrengen van een professionele bellypaint. Een bellypaint is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Tevens wordt dit vaak gecombineerd met een fotoshoot waardoor je zwangerschap een onvergetelijke gebeurtenis blijft.
Je hebt al een bellypaint vanaf € 85,00 dat is inclusief 1 bellyfoto’s en 1 groeps/familie-foto. Alle gemaakte  foto’s zijn digitaal te koop voor €15,00. ( Foto’s zijn door mij gemaakt als hobbyfotograaf). Ik ben in het bezit van een pop-up fotoachtergrondwand, zodat ik overal foto’s kan maken.

Desgewenst kom ik ook op locatie om als verrassing op een babyshower te verschijnen hier reken ik  € 100,00 voor daar komen de reiskosten nog bij ( € 0,30 per klm) tot een straal van 25 kilometer vanaf Eibergen.  Bellypainten worden gepland op werkdagen dit  i.v.m. boekingen van grote evenementen in de weekenden, bij hoge uitzondering en in overleg maak ik bellypaints in het weekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *