Over mij

Yvonne Berends - Bussink

Van kinderschmink tot kunst

Mijn naam is Yvonne Berends – Bussink en ik woon in Eibergen (Gelderland / Achterhoek aan de rand van Twente) en ik ben professioneel  face- en bodyartist.
Nadat ik in 2007 onze dochter voor een verjaardagsfeestje had geschminkt en ik veel complimenten ontving over mijn manier van schminken, ben ik mijn techniek en manier van schminken verder gaan ontwikkelen. Ik heb al een aantal workshops gevolgd, waaronder ook twee bij master schmink-artist Mark Reid. En  bij Sean Avram, Pashur en Christina Davision uit Amerika en Svetlana Keller uit Duitsland. Resultaat van mijn inspanningen is dat u mij nu kunt boeken voor verschillende evenementen.
Als professioneel face- en bodyartist is mijn werk herkenbaar door zijn eigen stijl. Ik pas mijn schmink gemakkelijk aan tot het thema of feest wat u heeft. Ik geef elk evenement letterlijk kleur! Kinderen tover ik in een handomdraai om in echte prinsesjes, ridders, piraten sprookjesfiguren of fantasie face art. Ik maak niet alleen face-art voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan “face- en bodyart” voor een dance feest, een theaterfestival, muziekfestival, een speciaal carnavalsthema of een show met kunstzinnig beschilderde dansers. Met recht kan ik zeggen dat alles mogelijk is “van kinderschmink tot kunst”.
Ik maak van vrijwel alle schmink resultaten een foto, zodat u een mooie blijvende herinnering heeft.
Informeer naar de mogelijkheden en u zult verstelt staan.

Wilt u eens wat anders? Boek dan Art2Faces.

Met kleurrijke groeten,
Yvonne Berends

 

Art2faces contact aanvraag Bellypaint Bodypaint Schmink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *